Els materials continguts als Arxius OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat són el resultat de diversos projectes temàtics d’investigació, tota una constel·lació de títols amb el denominador comú de la seva lliure expressió i reflexió sobre les pors i els plaers individuals i col·lectius, construint en el seu conjunt una visió de múltiples facetes, com milers de petits ulls, que profunditzen i exploren el nostre món, o n’anuncien d’altres possibles. (www.desorg.org).

 

CRA’P Col·laboracions 2024

CRA’P presenta en col·laboració amb els Arxius OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat i el Centre Cultural La Marineta, un programa de vídeo amb col·loqui posterior sobre les presències transmeses i evocades a través d’experiències vitals en simbiosis amb la naturalesa i els seus cicles.

VISIONS D’UN TEMPS DILATAT

 

CRA’P Col·laboracions 2023

CRA’P presenta en col·laboració amb els Arxius OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat un vídeo-assaig, comissariat per Alessandro Quaranta i Toni Cots, capaç de suscitar en l’observador un pensament crític alhora que contemplatiu.

LLUM I VIBRACIÓ

MEMÒRIA I RESILIÈNCIA

 

CRA’P Col·laboracions 2022

CRA’P presenta en col·laboració amb els Arxius OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat, un programa de vídeo amb col·loqui posterior sobre els límits que separen allò existent del buit: entre l’erosió del temps i l’oblit, el somni i la vigília, la presència i l’absència…

SOMIEIG 1

SOMIEIG 2

 

CRA’P Col·laboracions 2021

CRA’P presenta en col·laboració amb els Arxius OVNI un programa de vídeo amb col·loqui posterior sobre el món intermedi: entre lo visible i lo invisible, el somni i la vigília…

ENTRE-MÓNS *1

ENTRE-MÓNS *2

 

CRA’P Col·laboracions 2020

CRA’P presenta en col·laboració amb els Arxius OVNI un programa de vídeo amb col·loqui posterior en memòria a toni serra *) abu ali.

EL VIATGE INTERIOR

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org