CRA’P publicacions 2011

El llibre Loving Effects a cura de Toni Cots és part del projecte Miniatures Officinae, del qual CRA’P n’ha format part durant l’any 2011. Un projecte internacional basat en l’intercanvi, la cooperació i la creació de petites peces en forma de miniatures dins de l’àmbit de la Mediterrània.

Ara, Cra’p presenta l’edició multilingüe d’aquest llibre que inclou sis assajos i diverses propostes (tant d’imatge com de text) de nou dels artistes participants a Miniatures, procedents de Catalunya, Itàlia, Tunísia, Turquia, Egipte i França.

Loving Effects és una col.lecció de textos i imatges que articulen d’una manera creuada les temàtiques del projecte Miniatures: l’amor i la relació amb l’altre. Aquesta cartografia es desplega a través de múltiples recorreguts on la forma i el discurs, la poètica i la reflexió, es confronten amb maneres de veure, percebre i traçar detalls inscrits en la temàtica de “l’altre”: un altre que, en el context del mapa del Mediterrani, carregat de significats, narratives, pluralitats i identitats, cerca interrogar-se sobre l’afecte i els seus efectes en les nostres societats actuals.

L’editorial italiana Quodlibet  s’ha fet càrrec del disseny i publicació del llibre.

 

CRA’P disposa d’exemplars per 12 euros (info@cra-p.org / 622 798 789).

DESCARREGA’T EL LLIBRE “LOVING EFFECTS” EN PDF

Ressenya de Jordi Sanz Vilardell al seu bloc Tot és una mentida

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org