‘REVIVAL’ PEL FUTUR DE CRA’P

10 ANYS DE CRA’P

Aquest any 2021 celebrem que CRA’P fa deu anys que va néixer a Mollet amb un petit equip de socis/es que al llarg dels anys ha anat canviant. Durant tot aquest temps hi ha hagut una gran diversitat de propostes tant de creació com de formació, investigació i exhibició que han donat vida, cura i energia a la sala, així com als espais públics de Mollet on també hem fet activitats en col·laboració amb l’Ajuntament: Centre Cultural La Marineta, Teatre de Can Gomà, Biblioteca de Can Mulà, Museu Abelló, parc de les Pruneres, etc. També la col·laboració amb projectes i persones d’altres indrets ens han nodrit i donat sentit, desplaçant la nostra essència a Llorenç del Penedès, Barcelona, Itàlia i el Líban.

El dissabte 8 de maig, des de les 11h fins a les 20h, farem una festa a l’espai de Cra’p que comptarà amb la participació d’alguns artistes que han estat residents o han col·laborat amb activitats al llarg d’aquests 10 anys, amb un ‘revival’ del que ha estat el seu pas i procés a Cra’p mitjançant una proposta presencial, o en cas que no puguin assistir amb text, imatges, àudio o vídeo.

A més d’aquestes actuacions que rebrem a mode de regals també hi haurà un micro obert per tothom qui espontàniament o “preparadament” el vulgui utilitzar.

 

 

 

 

 

 

Pots venir matí, tarda o tot el dia i quedar-te a dinar fent una aportació de 5€/persona.

Reserva prèvia: info@cra-p.org / 666 763 504

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org