CRA’P col·laboracions 2015

CRA’P participa a la jornada de suport a les refugiades que convoca l’Assemblea Popular de Mollet (APM) i la Plataforma Aturem la Guerra (PAG) pel dissabte 14 de novembre de 2015.

A les 17h es farà un cercavila pels carrers i places del centre per donar a conèixer les reivindicacions amb la Colla Gegantera, els Castellers de Mollet i el Ball de Diables. El cercavila portarà fins al Teatre de Can Gomà on a les 19:30 hi haurà un espectacle de música i dansa amb la participació de l’Esbart Dansaire, la Mollet Jazz Band, el CRA’P, la Tramolla, l’Escola municipal de música i dansa, i un conjunt de música irlandesa, dinamitzat per Pau Segalés. Després un Sopar Popular amb la col·laboració de Mollet amb Cuba i l’Ajuntament. També es podrà col·laborar amb la recollida d’aliments i materials de Tibsima per la Comunitat Sahrauí.

El divendres dia 13 a les 21:30 tindrà lloc a la Sala Fiveller la presentació de la jornada amb diferents corals i grups de música.

L’objectiu de la jornada és sensibilitzar la població molletana respecte el drama de les migracions, conscienciar pel que fa a les responsabilitats que tenim com a societat pel paper desenvolupat pels nostres Estats, i recaptar diners per ser enviats directament a organitzacions sobre el terreny.

MolletRefugiadesColor_comp

 

 

 

 

 

 

 

 

Aportació solidària per l’espectacle.

Sopar popular amb sopa siriana: 3€

Beguda: 1-2€

TOTS ELS DINERS RECAPTATS ANIRAN DESTINATS DIRECTAMENT A ORGANITZACIONS SOBRE EL TERRENY.

Si vols participar en l’acció que farem des de CRA’P, informa’t al mail info@cra-p.org, qualsevol persona pot apuntar-s’hi (grans o petits).
IMG-20151116-WA0002IMG-20151116-WA0003IMG-20151116-WA0005

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org