CRA’P col·laboracions

CRA’P acull aquesta proposta d’Esther Freixa amb l’objectiu d’integrar la pràctica del Kalaripayattu amb altres disciplines en una experiència única en plena natura.

A la Vall del Llémena, Girona.

KALARIPAYATTU
CANT VÈDIC
IOGA
MEDITACIÓ
COS – NATURA

El Kalaripayattu és un art marcial ancestral provinent de Kerala, al sud de l’Índia. Es basa en l’observació de la natura i especialment d’alguns animals i els seus moviments. La seva pràctica permet l’obertura dels canals energètics en portar el cos als límits. És una disciplina que enforteix, flexibilitza i equilibra físicament, mentalment i espiritualment. Serà l’eix del retir vinculada al ioga, la meditació i el cant vèdic. El cinquè element de l’experiència serà l’exploració cos/natura que es durà a terme durant les caminades guiades en grup.

El lloc: Una masia de 1318 a la Vall del Llémena.

Ens acollirà una masia especialment preparada per fer activitats de retir. A escassos quilòmetres de la ciutat de Girona i envoltada de natura, calidesa i calma. Els llits són individuals i les habitacions compartides en grups reduïts. Disposa d’espais comuns, una sala de pràctiques amb vistes a les muntanyes. Un ambient familiar amb totes les comoditats.

 

 

 

 

 

Horari:

6:30-7h              Meditació
7h-9h                 Kalaripayattu i Ioga
9h-10h               Cant vèdic
10h                     Esmorzar
11h-13h             Cos/Natura
13h-14h             Temps lliure
14h                     Dinar
15h-16h             Temps lliure
16h-17h             Cos/Natura
17h-19h             Kalaripayattu i Ioga
19h                     Sopar
20h-20:30         Temps lliure
20:30-21:30      Cant vèdic
21:30-22h         Meditació
22h                    Silenci

Les pràctiques seran guiades per Esther Freixa

 

 

 

 

 

Esther Freixa és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Se segueix formant entre Barcelona i Berlín aprofundint principalment a través del Body Weather i la Bioveu. El seu interès per la cultura i el coneixement indi la va portar a estudiar a l’Escola de Ioga Jaume Grau, en la tradició de T.Krishnamacharya, del 2005 al 2013. Allà va estudiar ioga, cant vèdic, meditació i el text Ioga Sutra de Patanjali. Des del 2012, viatja regularment a l’Índia per aprendre kalaripayattu a Hindustan Kalari Sangam i Kalarigram. Des del 2007 col·labora amb l’actor i director Toni Cots amb qui investiga sobre el llenguatge escènic i ha viatjat per diferents països d’Europa i Llatinoamèrica impartint tallers i girant les obres des del 2013 fins a l’actualitat. Acompanya i dirigeix ​​processos de creació de diferents artistes. Des del 2016 col·labora amb la coach i trainer en PNL Lourdes Gironès en el seu projecte TransformArte desenvolupat principalment a Espanya, Argentina, Uruguai i Mèxic. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i investigació artística a Mollet del Vallès, Barcelona. Des del 2015 ensenya la pràctica de Kalaripayattu a Espanya amb classes regulars, tallers intensius i el 2020 crea aquest retir, on integra el Kalari amb altres disciplines en una experiència intensa i mobilitzadora.

Tots els nivells. No és necessària experiència prèvia.

L’alimentació serà vegana i orgànica.

Places molt limitades.

EDICIÓ MAIG 2022

EDICIÓ SETEMBRE 2022

EDICIÓ MARÇ 2023

EDICIÓ NOVEMBRE 2023

EDICIÓ MARÇ 2024

Més informació i inscripcions: info@cra-p.org / 676 229 766

 
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org