CRA’P col·laboracions 2022

Cra’p acull aquesta proposta d’Esther Freixa amb l’objectiu d’integrar la pràctica del Kalaripayattu amb altres disciplines en una experiència única en plena natura.

RETIR DE KALARIPAYATTU

Del 27 al 29 de maig a la Vall del Llémena, Girona.

KALARIPAYATTU

CANT VÈDIC

IOGA

MEDITACIÓ

COS – NATURA

El Kalaripayattu és un art marcial ancestral provinent de Kerala, al sud de l’Índia. Es basa en l’observació de la natura i especialment d’alguns animals i els seus moviments. La seva pràctica permet l’obertura dels canals energètics en portar el cos als límits. És una disciplina que enforteix, flexibilitza i equilibra físicament, mentalment i espiritualment. Serà l’eix del retir vinculada al ioga, la meditació i el cant vèdic. El cinquè element de l’experiència serà l’exploració cos/natura que es durà a terme durant les caminades guiades en grup.

El lloc: Una masia de 1318 a la Vall del Llémena.
Ens acollirà una masia especialment preparada per fer activitats de retir. A escassos quilòmetres de la ciutat de Girona i envoltada de natura, calidesa i calma. Els llits són individuals i les habitacions compartides en grups reduïts. Disposa d’espais comuns, una sala de pràctiques amb vistes a les muntanyes. Un ambient familiar amb totes les comoditats.

 

 

 

 

 

Horari:

6:30-7h             Meditació

7h-9h                 Kalaripayattu i Ioga

9h-10h               Cant vèdic

10h                     Esmorzar

11h-13h              Cos/Natura

13h-14h             Temps lliure

14h                     Dinar

15h-16h             Temps lliure

16h-17h             Cos/Natura

17h-19h             Kalaripayattu i Ioga

19h                     Sopar

20h-20:30       Temps lliure

20:30-21:30     Cant vèdic

21:30-22h         Meditació

22h                     Silenci

Les pràctiques seran guiades per Esther Freixa

 

 

 

 

 

 

Esther Freixa és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Se segueix formant entre Barcelona i Berlín aprofundint principalment a través del Body Weather i la Bioveu. El seu interès per la cultura i el coneixement indi la va portar a estudiar a l’Escola de Ioga Jaume Grau, en la tradició de T.Krishnamacharya, del 2005 al 2013. Allà va estudiar ioga, cant vèdic, meditació i el text Ioga Sutra de Patanjali. Des del 2012, viatja regularment a l’Índia per aprendre kalaripayattu a Hindustan Kalari Sangam i Kalarigram. Des del 2007 col·labora amb l’actor i director Toni Cots amb qui investiga sobre el llenguatge escènic i ha viatjat per diferents països d’Europa i Llatinoamèrica impartint tallers i girant les obres des del 2013 fins a l’actualitat. Acompanya i dirigeix ​​processos de creació de diferents artistes. Des del 2016 col·labora amb la coach i trainer en PNL Lourdes Gironès en el seu projecte TransformArte desenvolupat principalment a Espanya, Argentina, Uruguai i Mèxic. És membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i investigació artística a Mollet del Vallès, Barcelona. Des del 2015 ensenya la pràctica de Kalaripayattu a Espanya amb classes regulars, tallers intensius i el 2020 crea aquest retir, on integra el Kalari amb altres disciplines en una experiència intensa i mobilitzadora.

Tots els nivells. No és necessària experiència prèvia.

Arribada: divendres 27 de maig a les 15:30. Cal ser puntual per distribuir les habitacions, fer la introducció del retir i poder començar puntuals amb les pràctiques.
Sortida: diumenge 29 de maig sobre les 15h, després de dinar.

L’alimentació serà vegana i orgànica. Hi haurà tè, fruita i fruits secs sempre disponibles.

Preu:
235€ Inclou allotjament, pensió completa i pràctiques (220€ col·laboradors i associats a Cra’p)
215€ abans del 10 d’abril (200€ col·laboradors i associats a Cra’p)

Places molt limitades.

Més informació i inscripcions: info@cra-p.org / 676 229 766

 

 
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org