CRA’P seminaris 2014

SEMINARI INTERNACIONAL

ARTWORKS & LANDMARKS
Pràctiques Artístiques Contemporànies i Contextos

Juny – Juliol 2014

El seminari Artworks & landmarks busca una aproximació a les pràctiques interdisciplinàries de l’art contemporani, amb la finalitat de trencar les seves demarcacions mitjançant l’estudi i el qüestionament dels contextos culturals on es produeix, en lloc de les pròpies disciplines que el conformen.

Artworks & landmarks són els dos temes principals que vertebren les activitats, el discurs i el desenvolupament del seminari.

L’objectiu principal del seminari és invitar un reduït grup de participants a qüestionar i ampliar la noció de la pràctica artística contemporània i els seus models de representació en relació amb el concepte de desplaçament a diferents contextos culturals de la zona del Mediterrani. El programa es basa en la recerca artística aplicada a un treball de camp durant un període de mobilitat a Tahanout (Marrakech, Marroc), Barcelona (Espanya) i Marsella (França).

El seminari també ofereix un marc crític per a la pràctica artística entesa des de les idees de procés, mobilitat, flux i transmissió, en lloc de la forma, objecte, materials i tècniques. Per això, el seu programa busca proporcionar un enteniment del treball artístic capaç de reflectir, situar o cartografiar la seu paper canviant en la cultura contemporània.

Termini de sol·licitud fins el 15 d’abril 2014.

Descarrega Presentació del Programa 2014 (cast)

Descarrega Annex amb CV col·laboradors i equip (cast)

Descarrega Formulari de pre-inscripció

 

ARTWORKS & LANDMARKS

Concepte i direcció: Toni Cots
Comunicació i producció: Esther Freixa
Col·laboradors: Toni Serra, Carme Torrent, Montse Romaní i Olivier Franquet
Principals entitats col·laboradores: Dar Najet, Subtramas, Llibreria La Central, Companyia Inflammable, Cité des Arts de la rue, Ajuntament de Mollet del Vallès
 

Més informació a  info@cra-p.org.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org