CRA’P projectes en xarxa 2011

Espai de pràctiques col·laboratives a Llorenç del Penedès, Catalunya.

Durant un mes aproximadament, una desena d’artistes de diferents disciplines s’han trobat regularment per treballar propostes de col·laboració entre ells i també amb gent de Llorenç interessada, buscant diferents marcs de relació simbiòtica i d’intercanvi entre tots els participants. Simbiòtic 2011 ha buscat obrir un espai en comú on treballar relacions i pràctiques que confluexin en diverses propostes obertes al públic.

L’objectiu inicial ha sigut generar espais de trobada i intercanvi que inviten al públic a relacionar-se amb el fet artístic de manera activa i participativa mitjançant el diàleg, diversos tallers oberts i jornades de treball compartides, amb la finalitat de fer un seguit de presentacions públiques a mode d’accions, intervencions o instal·lacions en diverses ubicacions del poble. Com a cloenda, es va fer una celebració festiva seguida d’actuacions durant la nit.

Les presentacions públiques de Simbiòtic 2011 s’han fet a Llorenç del Penedès els dies divendres 7 i dissabte 8 d’octubre.

CRA’P en estreta col.laboració amb l’associació local Portal Nou i el suport de CeRCCa – centre de recerca i creació Casamarlés, ha proposat, co-organizat i coordinat Simbiòtic, amb Esther Freixa a la coordinació general i Toni Cots.

Consulta el blog de Simbiòtic 2011

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org