CRA’P seminaris 2013

SEMINARI INTERNACIONAL

ARTWORKS & LANDMARKS
Pràctiques Artístiques Contemporànies i Contextos

Juliol – Agost 2013

Artworks & landmarks és un seminari de recerca pràctica i teòrica que proposa una aproximació a les pràctiques interdisciplinàries de l’art contemporani, amb la finalitat de trencar les seves demarcacions mitjançant l’estudi i el qüestionament dels contextos culturals on es produeix, en lloc de les pròpies disciplines que el conformen.

Artworks & landmarks són els dos temes principals que vertebren les activitats, el discurs i el desenvolupament del seminari.

L’objectiu principal del seminari és invitar un reduït grup de participants a qüestionar i ampliar la noció de la pràctica artística contemporània a través de la seva interrelació amb el concepte de desplaçament a diferents contextos culturals de la zona del Mediterràni. El programa es basa en la recerca artística aplicada a un treball de camp durant un període de mobilitat a Barcelona, Beirut / Líban i Fara Sabina (Roma).

El seminari també ofereix un marc crític per a la pràctica artística entesa des de les idees de procés, mobilitat, flux i transmissió, en lloc de la forma, objecte, materials i tècniques. Per això, el seu programa busca proporcionar un enteniment del treball artístic capaç de reflectir, situar o cartografiar la seu paper canviant en la cultura contemporània.

Termini de sol·licitud fins el 30 d’abril 2013.

Descarrega Presentació Programa

Descarrega Formulari de pre-inscripció

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS

Durant el mes de juliol el Seminari Artworks & landmarks obrirà algunes de les seves activitats per a persones interessades a Barcelona i Mollet del Vallès.

PROGRAMA OBERT D’ACTIVITATS

 


ARTWORKS & LANDMARKS

Concepte i direcció Toni Cots
Comunicació i producció Esther Freixa
Amb la col·laboració de: Llibreria La Central, Zoukak Theatre, Teatro Potlatch, Ajuntament de Mollet del Vallès
 

Més informació a  info@cra-p.org o al telèfon (+34) 622 798 789.

 

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org