SOMIEIG

CRA’P Col·laboracions 2022

CRA’P presenta en col·laboració amb els Arxius OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat, un segon programa de vídeo amb col·loqui posterior sobre els límits que separen allò existent del buit: entre l’erosió del temps i l’oblit, el somni i la vigília, la presència i l’absència, la solitud i els confins de l’ésser…

4 de novembre de 19:30h a 21:30h

“Le jour a vaincu la nuit” (El dia ha vençut la nit) de Jean-Gabriel Périot, 28’ (França) (2013). VO. francès. Sots-títols en castellà.
Vuit retrats, vuit somnis, vuit evasions.

“Solitude at the end of the World” (Solitud en els confins del món) de Carlos Casas, 52’ (Argentina) (2002). VO. Castellà.
En una de les regions més despoblades del món, diversos homes viuen en total soledat, sense veure ningú durant mesos. Aquest documental explica la història de tres d’ells, aïllats per diferents motius. El temps queda suspès en un dels llocs més aïllats del mon.

“How to be a recluse” (Cóm ser un reclús) de Laurel Swenson, 4’ (Canada) (1998). VO. Anglès. Sots-títols en castellà.
Una sèrie de “consells” sobre com guanyar independència i control enfront la dificultat implícita a les relacions humanes.

 

 

 

 

 

 

Taquilla inversa

Places limitades amb reserva prèvia:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Els materials continguts als Arxius OVNI són el resultat de diversos projectes temàtics de investigació, tota una constel·lació de títols amb el denominador comú de la seva lliure expressió i reflexió sobre les pors i els plaers individuals i col·lectius, construint en el seu conjunt una visió de múltiples facetes, como millers de petits ulls, que profunditzen i exploren el nostre món, o anuncien d’altres possibles.

www.desorg.org

 

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org