ENTRE-MÓNS *1

CRA’P Col·laboracions 2021

CRA’P presenta en col·laboració amb els Arxius OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat, un programa de vídeo amb col·loqui posterior sobre el món intermedi: entre lo visible i lo invisible, el somni i la vigília…

10 d’abril de 20h a 22h

Le Grand Jihad de Vincent Moon, 9’ (França / Txetxènia) (2012). Sense diàleg.
Una de las pràctiques més belles i significatives de la gran jihad és la cerimònia ritual del dhikr (zikr). Paraula àrab que significa record…una reconnexió íntima- però dintre d’una cerimònia col·lectiva- amb el misteri de lo Real… es a dir amb lo indefinible, irrepresentable, inapropiable… fora de tota mesura, física o racional.

Racines Lointaines de Pierre Yves Vanderweerd, 70’ (Mauritània / Bèlgica) (2002). VO. àrab, francès. Sots-títols en castellà.
Viatge a través de Mauritània en busca d’un arbre, en el camí trobades amb homes i dones que comparteixen les seves maneres de veure el món i la vida. Per a alguns l’arbre és una senyal del món invisible, o una crida des de la llum…per altres és un arbre que solament es veu quan et perds.

Trance with the Green Man de toni serra *) abu ali, 8’ (Marroc) (2015). Sense diàleg.
Una cerca de Al-Jádir الخضر‎, el mestre interior. Al-Jádir, literalment el que reverdeix, habita el món intermedi, la terra de ningú. El fi interstici entre lo real i lo irreal, la vida i la mort, el somni i la vigília.

 

 

 

 

 

 

 

Taquilla inversa

Places limitades amb reserva prèvia: info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Els materials continguts als Arxius OVNI són el resultat de diversos projectes temàtics de investigació, tota una constel·lació de títols amb el denominador comú de la seva lliure expressió i reflexió sobre les pors i els plaers individuals i col·lectius, construint en el seu conjunt una visió de múltiples facetes, como millers de petits ulls, que profunditzen i exploren el nostre món, o anuncien d’altres possibles.

www.desorg.org

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org