SOMIEIG

CRA’P Col·laboracions 2022

CRA’P presenta en col·laboració amb els Arxius OVNI – Observatori de Vídeo No Identificat, un programa de vídeo amb col·loqui posterior sobre els límits que separen allò existent del buit: entre l’erosió del temps i l’oblit, el somni i la vigília, la presència i l’absència…

25 de març de 19:30h a 21:30h

“Les dormants“ de Pierre Yves Vanderweerd, 65’ (Bèlgica) (2009). VO. francès. Sots-títols en castellà.
Les quatre històries d’aquesta pel·lícula ens transporten de Bèlgica a les ribes del riu Senegal, de les Ardenes franceses a les muntanyes del Sàhara Occidental.
El que tenen en comú és que ens porten a conèixer als dorments. Homes i dones que es mouen entre dos mons, el dels absents i el dels vius, entre dos estats, el de la vigília i el del somni.
En cadascuna d’aquestes històries hi ha un misteri lliure de tota creença, de tota filosofia, de tot intent d’explicació. Un misteri capaç de re encantar la realitat.

“La vida en armonía” de toni serra *) abu ali, 15’ (Marroc) (2018). VO. Àrab. Sots-títols en castellà.
Conversa amb una dona que renta i fa massatges a les dones que van a l’hamman (banys públics), ajuda a néixer els nens del barri, i a rentar els seus morts.

 

 

 

 

 

 

 

Taquilla inversa

Places limitades amb reserva prèvia: info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

Els materials continguts als Arxius OVNI són el resultat de diversos projectes temàtics de investigació, tota una constel·lació de títols amb el denominador comú de la seva lliure expressió i reflexió sobre les pors i els plaers individuals i col·lectius, construint en el seu conjunt una visió de múltiples facetes, como millers de petits ulls, que profunditzen i exploren el nostre món, o anuncien d’altres possibles.

www.desorg.org

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org