CRA’P Presentacions – Xerrades 2019

HINDUISME: ART I TRADICIÓ

El centre KALARIGRAM d’Auroville, Índia, torna a CRA’P i organitzem dues setmanes d’activitats entorn el Kalaripayattu, una tradició mil·lenària de coneixements i pràctiques sobre arts marcials, salut i espiritualitat.

Entre el 7 i el 23 de juliol, amb la col·laboració de l’espai Nassara (Masnou) i l’Ajuntament de Mollet del Vallès, ens endinsarem en aquesta ancestral tradició i el seu llegat guiats per Lakshman Gurukkal, un dels mestres més reconeguts actualment i el seu acompanyant Akshay T S, un jove talent.

ART I ESPIRITUALITAT – LA TRADICIÓ AVUI

12 de juliol
18h a 24h a CRA’P (Mollet del Vallès)

Com podem accedir a diferents estats de consciència i vivenciar l’experiència de l’existència humana amb plenitud a través d’allò que anomenem ritual?

Una trobada al capvespre per compartir experiències i visions entorn al fet del ritual com a acte performatiu: el ritual en la tradició i el lloc que ocupa en la nostra contemporaneïtat. El ritual en l’art i la seva vinculació amb l’espiritualitat.

A la primera part, s’obrirà un diàleg entre Lakshman Gurukkal (mestre espiritual i d’arts marcials tradicionals) i Michael Gadish (artista especialitzat en misticologia Índia), moderat per Toni Cots (actor, director i investigador de les arts escèniques).

Després de la xerrada, hi haurà una segona part on Michael Gadish presentarà el tercer espectacle de la performance de 12 anys anomenada Respirar el Mahabharata i Lakshman Gurukkal exposarà la filosofia espiritual Sri Vidya Tantra amb la realització d’un “pooja” (ritual de culte hindú).

Aquesta trobada està oberta a tota persona interessada. Serà en anglès i hi haurà traducció al català.

 

 

 

 

 

 

Amb Lakshman Gurukkal i Michael Gadish, moderat per Toni Cots

Preu:
18h a 24h trobada completa amb sopar inclòs:
50€ (40€ col·laboradors i associats de CRA’P)

18h a 21h xerrada i sopar:
30€ (25€ col·laboradors i associats de CRA’P)

21h a 24h presentació Respirar el Mahabharata i “pooja”:
30€ (25€ col·laboradors i associats de CRA’P)

Inscripcions:
info@cra-p.org / 666 763 504

Espai de CRA’P

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org