CRA’P residents maig – setembre 2016

IL Y A LONGTEMPS QUE JE N’AI PAS ÉTÉ AUSSI CALME

Cada projecte/creació dóna pas al següent. Com a continuïtat dels dos treballs anteriors, el solo de “Mahalli” on tractava de considerar el cos com el primer territori essencial d’un mateix, i més tard a “Mes mains sont plus agées que moi”, on l’acte de matar, la relació triangular entre l’assassí, la víctima i el testimoni és intercanviable, ara ve “Madness” en un continu ‘esdevenir’ com a conseqüència de la violència en la qual vivim, i fins i tot de vegades naixem.

Estem constantment al límit de la bogeria, entrant/sortint – entre la contenció i expansió sobre nosaltres mateixos. En aquest esdevenir, apareixen moltes capes d’estats corporals, la ira, la solitud, la revolta, però també la fatiga i el cansament. En aquestes tensions contradictòries, una evolució d’una violència freda entre els nostres dos cossos apareixerà a través dels detalls. És un intent de considerar les expressions expansives de la «bogeria» condensant-les.

visuel Il y a_comp

 

 

 

 

 

 

Danya Hammoud: Va estudiar teatre al Líban i dansa a França. Va ser co-fundadora de Zoukak Theatre Company amb qui va treballar des de 2007 fins a 2014. Comença a desenvolupar el seu treball coreogràfic al 2007. Els seus espectacles de dansa inclouen: “Meen el Battal?” 2007 / “FAQ” amb Antonio Tagliarinin en el marc del projecte “sites of imagination” 2007 / “S’approcher”, en el marc del projecte “miniatura” proposat per L ‘Officina 2010 / “Mahalli”, produït per CNDC (França) i Cocoondance (Alemanya) 2011 / “Mes sont plus xarxa âgées que moi” produït per l’associació dels CDC a França 2014 / “Quatorze Tours” produït per CCN Roubaix 2015.

Carme Torrent: Ve dels camps d’arquitectura i coreogràfics. Els seus últims treballs intenten aprofundir la pluralitat de maneres d’existència. Com a intèrpret ha col·laborat amb els coreògrafs Min Tanaka i Xavier Le Roy.

crèdits

Coreografia: Danya Hammoud

Amb: Carme Torrent i Danya Hammoud

Música: Cynthia Zaven

Llum: Abigail Fowler

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org