CRA’P tallers 2014

8 dilluns: del 10 de febrer al 31 de març de 20:30h a 21:30h

En aquest taller introduirem el ioga de manera teòrica i pràctica. Estudiarem els diferents asanes (postures), com practicar-los, per què i els seus beneficis.  Aprendrem a respirar millor i moure’ns amb consciència. Introduirem la filosofia i, a través d’aquesta pràctica activa, trobarem la nostra força interior. També aprendrem a relaxar-nos i meditar.

Aquest taller està pensat per donar una bona base abans d’incorporar-se a classes regulars amb la tranquil·litat de tenir els fonaments i poder, per tant, practicar amb consciència i seguretat.  També està obert a persones que estiguin practicant en classes regulars i que vulguin refermar la seva base d’una manera personalitzada.

Impartit per Judit Martín

 

 

 

 

 

 

Judit Martín i López: sóc mare, ballarina, creadora i professora de ioga i dansa. Practico el ioga des de fa més de 12 anys, pràctica paral·lela a la meva carrera de ballarina i creadora independent. També fa més de 12 anys que em dedico a l’ensenyament de la dansa creativa i contemporània, ritme i moviment creatiu per a  infants i joves, i treball corporal conscient per a adults. Durant el darrer any he estat impartint classes de ioga per adults, embarassades, mares i nadons i ioga en família en diferents centres del Vallès. M’he format i continuo formant-me com a professora de ioga amb Tere Puig (Seminaris de Ioga per la maternitat i la criança), amb Gurudass Kaur (Childplay Yoga) i a Mandiram Yoga Dinámico amb Gordana Vranjes i Gloria Rosales entre d’altres (Formació Ioga per a l’embaràs i Formació de Professors de Ioga, programa reconegut per la Yoga Star Alliance).

Preu: 45 eur / 35 eur col·laboradors de Cra’p
Inscripcions: info@cra-p.org
 

Més informació: Taller Judit Martín

 

 

 

Fotos: CRA’P

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org