Actriu, creadora i professora de Ioga cursa estudis de teatre de text a l’Escola Navarra de Teatre a Pamplona. Posteriorment, es llicencia en l’especialitat de teatre gestual a l’Institut del Teatre de Barcelona. Reb una beca de profundització a la Facultat d’art dramàtic de Berlín, H. D. K (Universitat der Künste).

Es segueix formant en la investigació entorn al cos, el moviment y la performance en diferents tallers, festivals y cursos amb professionals i estudiosos de les arts escèniques.

Entre octubre 2011 i juny 2012 cursa el Màster en pràctica escènica i cultura visual, organitzat per la Universitat d’Alcalá de Henares, en col·laboració amb el Museu Reina Sofía, La casa encendida i Matadero, a Madrid.

Rep formació com a professora de Ioga, i altres cursos complementàris a l’escola de ioga Sanatana Dharma a Cestona, Guipuzkoa. Realitza vàries estades a l’Índia pel seu aprofundiment i pràctica.

Els darrers anys treballa com a professora i creadora en la discapacitat intel·lectual i l’art. Actualment treballa en la pedagogia teatral, la investigació en la poètica dels objectes i el cos com a eina fonamental. Impartint classes, tallers i diferents cursos amb aquests continguts.

Alhora, el Ioga és fonamental en tot el seu treball i imparteix classes a adults, nens i famílies. Des de novembre del 2012 forma part de l’equip de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org