El 2000 inicia la pràctica de clown a l’escola de circ d’Alcorcón (Madrid) i acaba la seva carrera professional com a arquitecta tècnica. Va ser membre fundador d’Extra-vagante Teatro, companyia dirigida per Hernán Gené entre 2000 i 2005.

Realitza el cicle de formació a Réplika Teatre-Acadèmia de l’Actor i continua formant-se com a intèrpret amb Juan Carlos Gené, Fernando Cames, Tom Leabhart -mim corporal- i Soledad Garre -tècnica de Michael Chekhov-, i en dansa butoh i contact improvisació entre Madrid , Buenos Aires, París i Barcelona.

Es desenvolupa com a creadora plàstica a través de la construcció de titelles i amb ells realitza diversos processos de creació i investigació escènics. Paral·lelament, treballa al servei de persones amb diversitat funcional a la Fundació Pere Mitjans i forma part de la companyia Varietats a l’ombra.

Actualment investiga la relació entre el fet escènic i el treball sobre si mateixa. Participa al Laboratori ‘Memòria residual i pràctiques col·laboratives’ amb Toni Cots a CRA’P i a la pràctica del Mètode Paula i moviment amb Diana Gadish i en la formació de respiració, veu i cant de Serge Wilfart.

Des del setembre del 2014 forma part de l’equip de CRA’P – Pràctiques de creació i recerca artística.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org