Realitza els seus estudis de dansa i creació a AREA (Barcelona), el Conservatori de Dansa de València i SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance, Àustria).

Basa el seu treball en les tècniques Release, Klein, Axis Syllabus, Contact Improvisation y tècniques d’improvisació, View Points i composició instantània. D’entre els seus mestres més influents destaca: Julyen Hamilton, amb qui segueix formant-se, Susan Rethorst, Martin Sonderkamp, Milan Kozanek, Claudia Heu, Eileen Standley, Tedd Stoffer, Hisako Horikawa i David Zambrano.

Des de l’any 2003 ha creat i dirigit diverses peces curtes i de durada mitjana (solos, site specific, instal·lacions i creacios col·lectives) i ha realitzat diversos treballs de recerca en dansa i moviment. A nivell d’investigació el seu treball comprèn dues branques: per una banda la composició instantània, i per l’altra la recerca amb el cos com a instrument bàsic per posar les idees i el pensament en moviment.

Actualment compagina la maternitat i la seva feina com a professora de dansa amb la creació i recerca escènica i del moviment. És membre fundadora de CRA’P – pràctiques de creació i recerca artística.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org