CRA’P Col·laboracions 2019

POLS 2019
[arts en viu a escena]
10, 11, 12 i 13 gener 2019
POLS és una proposta que vol impulsar la creació escènica i performativa contemporània i promoure els creadors de les arts en viu, amb propostes artístiques de caràcter plural.

En aquesta primera edició es presenten quatre creacions d’artistes vinculats a CRA’P.

Diumenge 13 gener a les 20h
Antic Teatre, c/ Verdaguer i Callís, 12. Barcelona

“Una reflexió portada a escena sobre algunes de les corporeïtats amb més prestigi social dels nostres dies”. (Èlia Brugulat, Recomana.cat)

Likes parteix de l’anàlisi de dos fenòmens populars de Youtube: el cover dance i els tutorials i vídeos sobre les diferents tècniques de ioga. Des d’una perspectiva socioantropològica, l’artista aborda el públic amb un discurs sobre el valor social d’un like en les nostres societats digitals. Aquest treball és una mirada fresca i coreogràfica sobre la presència del cos en l’era digital.

 

 

 

 

 

 

Direcció, coreografia i dansa: Núria Guiu
Assistència artística: Esther Freixa i Sònia Gómez
Vestuari: assistència de Nestor Reina
Foto i vídeo: Alice Brazzit
Projecte en residència a Cra’p (Mollet del Vallès), Konvent.0 (Berga), Espai Bokashi (Ciutadella de Menorca), La Blanca i Sala Hiroshima (Barcelona).

50 min.

S’ha presentat a Sala Hiroshima (Barcelona), Fira Tàrrega 2018, Festival Batard Brussels, Tanz Festival Rhein-Main, Taiwan Dance Platform, Dansens Hus Oslo, Tercera Semana Valencia, Lubelski Teatr Tanca (Poland).

Núria Guiu és ballarina i coreògrafa graduada a l’Institut del Teatre de Barcelona. Actualment és estudiant del Grau d’Antropologia i Evolució Humana a la UOC i professora de ioga certificada del mètode Iyengar. La seva trajectòria professional com a ballarina inclou companyies nacionals com IT Dansa o La Veronal i internacionals com Cullberg Ballet (Se), Gisele Vienne (Fr), Carte Blanche Dance Company (No), Jasmin Vardimon (Uk), Kobalt Works (Be), Ingri Fiksdal (no) entre d’altres. Entre el 2009 i 2010 forma part del projecte Kamuyot, una peça de la companyia Batsheva Dance Company dirigida a un públic adolescent i presentada durant 8 mesos a diversos instituts de secundària entre Suècia i Israel.

www.nuriaguiu.com

 

Entrades
12€ on line / 15€ a taquilla / amb descomptes

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM
amb la col·laboració de l’Antic Teatre i CRA’P

www.polsfestival.org
www.anticteatre.com
www.habitualvideoteam.org

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org