CRA’P Col·laboracions 2019

POLS 2019
[arts en viu a escena]
10, 11, 12 i 13 gener 2019
POLS és una proposta que vol impulsar la creació escènica i performativa contemporània i promoure els creadors de les arts en viu, amb propostes artístiques de caràcter plural.

En aquesta primera edició es presenten quatre creacions d’artistes vinculats a CRA’P.

Dissabte 12 gener a les 20h
Antic Teatre, c/ Verdaguer i Callís, 12. Barcelona

“Potser, vindrà un dia en què tindrem els ulls d’un color daurat fosc, i veurem la bellesa”. (Ingeborg Bachmann)

30 ANYS – Un acte poètic de resistència sorgeix a partir de l’escriptura de l’Ingeborg Bachmann. Amb la seva veu, sempre present, ens qüestionem la nostra més profunda humanitat. Ens desvela l’ambivalència d’un món que si bé ens és cruel, aliè, limitador i ens dificulta poder viure la pròpia vida amb llibertat, també en ell podem experimentar la bellesa més subtil. Durant aquests trenta anys, fem junts un viatge d’anada i retorn des de l’oblit, obrint escletxes al temps del record i celebrant la trobada.

 

 

 

 

 

 

 

 

Creació i recerca: Toni Cots i Esther Freixa i Ràfols
Dramatúrgia: Toni Cots
A l’escena: Esther Freixa i Ràfols
Amb el suport de: CRA’P – Pràctiques de creació i recerca artística.
Residències artístiques: Teatre Potlatch (Fara Sabina, Itàlia), Escena Mazatlán (Mazatlán, Mèxic) i Teatre La Rendija (Mérida, Mèxic).
Agraïments: Kika Rodriguez, Óscar Urrutia, Josep M. Jordana, Lis Costa.

60 min.

Estrenat a El Masnou (Bcn). Presentat a Barcelona en diferents espais i a Torí (Itàlia).

Toni Cots i Esther Freixa i Ràfols col·laboren des del 2007 establint un diàleg continu entorn a la creació escènica. Junts creen un llenguatge artístic que es confronta amb la mirada de l’espectador a partir de diferents aproximacions al cos i al text caracteritzades per una poètica de la intimitat, buscant com el fet teatral pot esdevenir un lloc compartit. La seva darrera creació Medea (a la carta) es presenta des de fa deu anys a cases particulars, galeries, teatres i festivals d’Europa, Líban, Mèxic, Veneçuela i Argentina, amb 137 funcions. 30 anys – un acte poètic de resistència és la continuació d’aquest procés d’investigació iniciat ara fa onze anys. També col·laboren en l’àmbit de la gestió cultural amb el projecte CRA’P a través del qual situen diferents propostes d’investigació, de creació, de formació i de producció.

www.medealacarta.org

 

Entrades
12€ on line / 15€ a taquilla / amb descomptes

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM
amb la col·laboració de l’Antic Teatre i CRA’P

www.polsfestival.org
www.anticteatre.com
www.habitualvideoteam.org

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org