CRA’P Col·laboracions 2019

POLS 2019
[arts en viu a escena]
10, 11, 12 i 13 gener 2019
POLS és una proposta que vol impulsar la creació escènica i performativa contemporània i promoure els creadors de les arts en viu, amb propostes artístiques de caràcter plural.

En aquesta primera edició es presenten quatre creacions d’artistes vinculats a CRA’P.

Dijous 10 gener a les 20h
Antic Teatre, c/ Verdaguer i Callís, 12. Barcelona

“En el tiempo profundamente reticulados, caemos, caemos y yacemos y caemos”. (Paul Celan)

Atlantis2019 fa referència al mite d’una civilització desapareguda a causa d’una catàstrofe. El títol es re-actualitza cada any. Aquesta re-actualització incideix en el caràcter processual i inacabat de la recerca, que no apunta cap a una fita concreta sinó a una pràctica que es confronta constantment al moment present. El principal eix del treball és la memòria corporal, sobretot en relació al/s territori/s. Com a memòria corporal s’entén no només la memòria personal, sinó també tota la memòria heretada i memòria compartida (col·lectiva). És una proposta d’immersió, que arriba a profunditats on ficció i realitat ja no són discernibles.

 

 

 

 

 

 

 

Concepte i creació: Diana Gadish
Interpretació: Esther Freixa i Diana Gadish
Acompanyament i suport dramatúrgic: Toni Cots
Disseny de llums: Daniel Miracle
Amb el suport de La Caldera i Festival Citemor (Montemor-o-Velho); i col·laboració de CRA’P i Fundació la Plana.
Persones que han passat per la pràctica i format part de la recerca: Amaranta Velarde, Oihana Altube, Sigrid Kollmannsperger, Daniel Loaiza, Darío Castro, Sara Pons i Carme Martínez.

50 min.

És un treball en procés exhibit per primer cop a La Caldera el 22/11/2018.

Diana Gadish cursa primer cicle de Belles Arts a la U.B. i el 2007 es gradua de S.N.D.O. (Estudis superiors de coreografia a Amsterdam). Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i “performance art” en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Suïssa, Alemanya, Espanya i Mèxic). Amb les seves creacions Hiccup for Home (2007), Genesis Joplin (2009), Lucy Live (2013) i Handle with care (2016), ha actuat a diferents països europeus i d’Amèrica llatina. Actualment, a part de seguir girant amb les seves obres escèniques, imparteix classes de treball corporal a Laboratorio Escuela i des de 2015 treballa com a pallassa d’hospital amb “Pallapupas”. També és membre de CRA’P.

www.dianagadish.com

 

Entrades
12€ on line / 15€ a taquilla / amb descomptes

Organitzat per HABITUAL VIDEO TEAM
amb la col·laboració de l’Antic Teatre i CRA’P

www.polsfestival.org
www.anticteatre.com
www.habitualvideoteam.org

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org