CRA’P resident octubre 2018 a juny 2019

L’ESPAI

La residència L’Espai és un lloc de pràctica i reflexió sobre l’espai, específicament els espais o cavitats internes del cos, la seva projecció exterior i la seva relació amb l’infinit.

 

 

 

 

 

 

Isidora Zegers, es gradua com intèrpret en dansa el 2008, des de llavors s’ha desenvolupat com intèrpret, coreògrafa i professora, alguns dels seus treballs, que ha elaborat en col·laboració amb artistes de diverses disciplines, són: Voy a bailar una canción que hicieron John y Paul cuando eran amigos al Festival Fronteras Rosario i Festival Escena Doméstica Santiago;  Arrivedeci Amore = Mío al Festival Escena Doméstica Rosario i Santiago; Refugio forma part de la Trobada Coreogràfica Sala Arrau del Teatre Municipal, financiat pel Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Xile;  Manual de Instrucciones realitzada amb el suport del Consell Nacional de la Cultura i les Arts de Xile i Marte, recentment en residència al Graner, Centre de Creació del Cos i Moviment, Barcelona, actualment en procés. Com a ballarina ha treballat a la companyia del coreògraf xilè Jose Vidal i a Insomnia, de la coreògrafa ítalo argentina Gisela Fantacuzzi.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org