CRA’P Col·laboracions 2018

Divendres 28 i dissabte 29 de setembre a les 19h
Gallecs. Punt de trobada a l’aparcament del camp de futbol

CRA’P presenta “En-filats” de i amb 10 de deu teatre

Refugiats, emigrants, immigrants, expatriats, desarrelats, desplaçats, expulsats, exiliats, emigrats… “Hem mirat i hem vist filats que escapcen esperances. Hem vist molts ulls, un munt, enfilats per sobre de murs buscant, assenyalant amb el dit altres camins… Hem sentit com creixen sota els peus, teixits uns amb els altres, nous filats que eixamplen mirades i fan d’aquest món un lloc de tots… Hem necessitat posar-hi paraules amb la lletra més elemental, i hem volgut compartir el que ara ens cal dir.”

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística
Creació i direcció: Esther Freixa i Ràfols
Creació i interpretació: Alicia Molina Rodríguez, Assumpta Serra Felip, Curro Manzano Torrá, Enaitz Etxagibel Martínez, Lluís Curbera Calvera, Miquel Àngel Villamuera González, Montse Capel López, Pako Boza, Teresa Masat i Ticó
Col·laboració a la creació: Ona Casacuberta i Capel, Montse Comas, Juanita Adán Gil
Acompanyament al procés de creació: Mireia Chalamanch Amat
Fotografia: Alba Montañez
Agraiments: Toni Cots, Ares Molins i Masat
Amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu

10 de deu teatre és un grup amb seu a Cardedeu que des de fa 12 anys es dedica al teatre. Han tingut diversos directors/es i amb cadascú han explorat una manera de fer i entendre el fet escènic. Amb Esther Freixa, la seva darrera directora, s’endinsen en l’experiència d’abordar un procés de creació pròpia i col·lectiva. A partir d’improvisacions, exercicis, pràctiques, reflexions, recerca sobre la temàtica treballada, creen En-filats, un espectacle que busca reflexionar i visibilitzar el fet de l’exili.

Preu únic:  mínim 5€ + donacions voluntàries que es destinaran íntegrament a l’ONG Open Arms

PLACES LIMITADES. CAL FER RESERVA PRÈVIA.

info@espairuralgallecs.cat / 93 544 53 97

cclamarineta@molletvalles.cat/ 935704937

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P amb el Consorci de Gallecs i  el programa  Arts i Escena de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org