CRA’P residents agost 2018 a juliol 2019

UTZBACH

Utzbach reflexiona sobre l’existència de l’artista escènic i del sexisme artístic i social. L’embrió i eix del projecte és una adaptació del text de l’obra L’home de teatre (Der Theatermacher, 1984) de Thomas Bernhard, un dels escriptors austríacs més importants del segle XX, un compositor de paraules, un artista de l’exageració amb caràcter crític, social i reflexiu. Utzbach és una proposta de text i moviment que s’articula a partir del monòleg del personatge principal interpretat amb dues veus. Ens interessa investigar el moviment del cos a partir de la interpretació del text, amb una escenografia molt nua on la veu i el cos siguin, pràcticament, els únics elements compositius.

 

 

 

 

 

 

Anna Garreta (Barcelona, 1987). Intèrpret, creadora i docent. Es forma en dansa contemporània i en art dramàtic. Ha participat en sèries com Centro Médico, La Pelu o Nit i Dia, i en la TVmovie La Lum d’Elna. Com a intèrpret escènica i creadora ha participat en varis projectes com: naaras, seleccionada al III Encuentro de Jóvenes Coreógrafos Gracias x Favor (Santander, 2016); fólk, premiada al Festival Mutis de Teatre Independent de Barcelona (2017); i Un Nou Inici, The Amateurs Company, seleccionada al Croquis BCN Sala Beckett (2016), estrenada al nunOff Festival de Creació Emergent de Barcelona (2017) i presentada al Dreams Before Dawn Festival (Paris, 2017).

https://annagarreta.wordpress.com/

Quim Vilagran (Girona, 1978). Intèrpret, creador, docent i biòleg. S’inicia en art dramàtic i es forma en dansa contemporània en diferents espais de creació a Barcelona. Investiga i treballa el moviment a partir de la senzillesa, l’eficiència i l’animalitat del cos. Ha participat en diferents projectes de creació com a creador i intèrpret, els més rellevants han estat El otro, espectacle de dansa premiat al Caravana de Tràilers (GRUA) en el GREC Festival de Barcelona (2014), que es va estrenar al Festival TNT-Terrassa Noves Tendències, Terrassa (2015) i Etc, etc., espectacle de dansa premiat en el Festival Internacional de Pula, Croàcia (2013) amb la Oriantheatre Dance Company.

https://quimvilagran.wordpress.com

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org