CRA’P col·laboracions 2018

Divendres 22 de juny a les 20h al Jardí de la Biblioteca de Can Mulà

amb Michael Gadish i Gisele Cornejo amb la música d’Ofer Ronen

Respirar el Mahabharata és una performance en la qual Michael Gadish investiga la gran èpica originària de l’Índia anomenada Mahabharata. Des de l’any 2016 al 2028, cada 12 de desembre durant 12 anys, s’estrena un nou capítol en forma d’espectacle.  Cada espectacle funciona per sí mateix de forma independent i alhora té un sentit dins el context del procés continu que englobarà aquests 12 anys.

El que es veurà el dia 22 de juny al Jardí Literari és l’espectacle corresponent al segon volum del Mahabharata, que s’ha desenvolupat junt amb l’actriu i cantant Gisele Cornejo, i està basat en el simbolisme del número 2, les parelles de l’inici del Mahabharata la relació de lo femení amb lo masculí en l’obra i la diferència entre el Tu/Jo i el Jo/Ells. Amb la música d’Ofer Ronen.

www.respirarelmahabharata.com

 

 

 

 

 

 

En la seva trajectòria Michael Gadish ha combinat l’estudi de l’hebreu i el sànscrit amb la dramatúrgia per espectacles de teatre, dansa i performance. La investigació de la narració oral y la passió per les històries sagrades de l’Índia l’han portat a centrar-se quasi exclusivament en aquesta tradició. Realitza conferències sobre mitologia índia que combinen la divulgació amb l’experiència artística.

Gisele Cornejo és actriu, cantant i tarotista. Gisele Cornejo és membre fixe en el projecte Respirar el Mahabharata.

Ofer Ronen és músic i musicòleg especialitzat en guitarra flamenca i llaüt oriental. Ofer Ronen i Michael Gadish col·laboren regularment en diferents projectes de música i narració.

Entrada lliure. 

* Qui vulgui estar assegut a terra, pot portar un coixí de casa.
Fotos: Alba Montañez
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org