CRA’P col·laboracions 2018

Divendres 20 d’abril a les 20h 
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Atlantis2018” de i amb Diana Gadish

Atlantis2018 forma part d’un procés de recerca on qüestions com la mort, la idea de pertinència a un clan, la relació amb la llengua, la identitat lligada a un territori i a la relació amb la terra són abordades des del cos i les memòries que conté.

És una peça oberta, plantejada com una exploració continua on el cos s’enfronta amb les seves memòries des del present. Aquest 20 d’Abril a la Marineta, serà interpretada per Diana Gadish, però durant el procés de recerca a l’estudi hi han participat diferents persones, que d’alguna manera aquesta nit hi seran presents amb la seva absència.

 

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística:

Idea i interpretació: Diana Gadish

Persones que han participat en el procés a l’estudi: Sigrid Kollmannsperger, Darío Castro, Daniel Loaiza, Amaranta Velarde, Esther Freixa, Carme Martínez i Sara Pons.

Ull extern i ajudant de dramatúrgia: Toni Cots.

Amb el suport de: La Caldera, Citemor (Montemor-o-Velho) i CRA’P.

Agraïments: Michael Gadish.

 

Diana Gadish, cursa primer cicle de Belles Arts a la U.B. i en el 2007 es gradua de S.N.D.O. (Estudis superiors de coreografia a Amsterdam). Com a intèrpret ha treballat en projectes de dansa, teatre, clown i “performance art” en diversos països (Holanda, Bèlgica, Àustria, Suïssa, Alemanya, Espanya i Mèxic). Amb les seves creacions Hiccup for Home (2007), Genesis Joplin (2009), Lucy Live (2013) i Handle with care (2016), ha actuat a Espanya, Bèlgica, Holanda, Alemanya, República Txeca, Eslovènia, Dinamarca i Mèxic.

Actualment actua amb les obres Lucy Live i Handle with care, de de 2015 treballa de pallassa d’hospital amb Pallapupas i imparteix classes de dansa i treball corporal al Col·legi de Teatre de Barcelona (http://www.coledeteatredebarcelona.com) i Laboratorio Escuela (http://laboratorioescuela.es).

 

Entrada lliure. Places limitades.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dansa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org