CRA’P col·laboracions 2018

Divendres 16 de febrer a les 20h
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Cuerpo-Documento” una performance en procés de creació de i amb Estitxu Arroyo

Cuerpo-Documento, és un projecte d’investigació escènica que comença el 2012, en què el cos és territori i eix fonamental de la pràctica. Està concebut a mode d’arxiu performatiu multidisciplinar. Aquest treball experimenta entre els límits de la instal·lació, la coreografia i la performance. Explorant a través de llenguatges diferents com el vídeo, la fotografia i la iconografia. Se centra al voltant del cos femení com a document, com a lloc de trobada i debat. Com espai potencialment poètic i polític.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística:

Concepte: Estitxu Arroyo Sánchez

Direcció artística: Esther Freixa Ràfols

Creació: Estitxu Arroyo i Esther Freixa

Performance: Estitxu Arroyo Sánchez

Projecte en residència a: Cra’p, C.A.C.H. Centre d’art contemporani d’Huarte, Azala, Festival de Dansa de Navarra D.N.A, Departament de cultura de Tudela, teatre Gaztambide i espai Dansa Navarra/Nafarroako Dantzagunea, La Caldera.

Coproducció: Festival de Dansa de Navarra D.N.A 2018

Agraïments: Iñaki Estalés Fresán i Toni Cots

 

Estitxu Arroyo Sánchez és performer, actriu i creadora escènica multidisciplinar. Cursa estudis a l’Escola Navarra de teatre, posteriorment es llicencia en art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Gaudeix d’una beca d’aprofundiment d’estudis a la Universitat der Künste a Berlín (UdK) i realitza el màster en pràctica escènica i cultura visual organitzat per la Universitat d’Alcalá d’Henares i Artea, en col·laboració amb el Museu Reina Sofia, La casa encendida i Matadero, a Madrid. Actualment és professora qualificada de Hatha Ioga i meditació a la Universitat pública de Navarra, entre altres llocs. Alhora treballa com a narradora professional i imparteix classes i tallers relacionats amb el fet creatiu, les arts vives i el moviment.

Contribució: 5 euros. Places limitades.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del programa de residències de CRA’P i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org