CRA’P tallers 2018

Trimestral: 9 dimecres de 19:30 a 21:30 del 17 de gener al 14 de març 

Taller per explorar el cos interior. Escoltar els impulsos interns i donar-los l’espai per manifestar-se a través del moviment i la veu, des de la creativitat i la improvisació. Una proposta per endinsar-nos en la intimitat del cos sensible i les seves memòries.

Dirigit a persones que vulguin aprofundir en el coneixement del cos.

No cal experiència prèvia.

Impartit per Esther Freixa

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Esther Freixa i Ràfols és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Imparteix classes, tallers i cursos de coneixement del cos i moviment des de fa més de 10 anys. Alhora, ha presentat el seu treball escènic a diversos països d’Europa i Llatinoamèrica. És membre fundadora de CRA’P.
 
Preu: 105 euros / 95 euros col·laboradors de Cra’p

Inscripcionsinfo@cra-p.org / 666 763 504

Pots fer-te col·laborador de Cra’p a partir de 5€ al mes i gaudir de descomptes en totes les activitats.

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org