CRA’P xerrades 2017

Dissabte 18 de novembre a les 18:30h.

Al barri del Raval, Barcelona. Carrer Hospital, 56 als Jardins de Rubió i Lluch, entrant a mà dreta.

CRA’P participa al 1r Aplec d’Arts Aplicades organitzat per INCA Catalunya a Barcelona. L’AAA és una trobada, un seminari, un espai de reflexió que reunirà a més de 20 entitats i professionals durant 3 dies dedicats a les arts al servei de la comunitat. S’estructura en tres eixos: “La importància de la informalitat”, “Les arts comunitàries: entre allò artístic i transformador” i “Metodologies i impacte”. I s’articula a través de ponències, taules rodones, tallers i espectacles.

CRA’P participarà a la xerrada oberta sobre testimonis i impactes. Sota el títol La pràctica artística com a diàleg transformador l’equip de Cra’p centrarem la nostra intervenció a partir de dues experiències concretes. El projecte Simbiòtic dut a terme l’any 2011 a Llorenç del Penedès. On 10 artistes invitats van posar en relació la seva pràctica amb el context del poble (els seus habitants, arquitectura, entorn rural, tradicions, història, etc). L’altre projecte és el taller de creació Amb cos de dona, realitzat aquest any 2017. Durant dos mesos un grup de 15 dones es van reunir amb la creadora Esther Freixa i Ràfols per a compartir i elaborar materials escènics relacionats amb la feminitat i l’experiència de viure en un cos de dona.

Projecte Simbiòtic

Taller de creació Amb cos de dona

 

Informació i inscripcions: www.inca-cat.org.

Descarrega el programa aquí

 

 

Fotos: Alba Montañez

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org