Assaig obert

CRA’P presentacions 2017

Diumenge 19 de novembre a les 11h a CRA’P

Respirar el Mahabharata és una performance de 12 anys basada en la gran obra de la Índia, el Mahabharata. En 12 anys, el performer es compromet a estudiar el Mahabharata, a publicar cada 15 dies l’estat del procés al blog: www.respirarelmahabharata.com, i a estrenar cada any, el 12 de desembre, un nou espectacle basat en el text de l’obra. Des de l’any 2016 a l’any 2028.

Els espectacles están basats sobretot en la paraula, combinant el format de narrador oral tradicional amb la performance i les noves dramatúrgies. D’aquesta manera, el performer es compromet a acabar narrant tota l’obra (El Mahabharata escrit té més de 7000 pàgines) al llarg d’aquests 12 espectacles. Cada espectacle funciona per sí mateix com a espectacle independent i a l’hora té un sentit dintre del context del procés continu que englobarà aquests 12 anys.

El segon espectacle de Respirar el Mahabharata s’estrenarà el pròxim 12 de desembre a Buenos Aires però, abans de marxar, volem aprofitar per presentar un assaig obert a CRA’P. El segon espectacle compren un resum de tot el que ens ha influenciat aquest últim any, tant en el contingut com en l’estructura i els elements que la componen. Pel segon any hem treballat el simbolisme del número 2: la parella, la relació masculí-femení i la dualitat, vist des del contingut del fragment del Mahabharata seleccionat i des de la nostra vivència del procés.

 

 

 

 

 

 

Michael Gadish combina l’estudi de l’hebreu i el sànscrit amb la dramatúrgia per espectacles de teatre, dansa i performance. La investigació de la narració oral i la passió per les històries sagrades de l’Índia l’han portat a centrar-se quasi exclusivament en aquesta tradició. Realitza conferències sobre mitologia índia que combinen la divulgació amb l’experiència artística.

Gisele Cornejo és actriu, cantant i tarotista. Gisele Cornejo és membre fixe en el projecte Respirar el Mahabharata.

Entrada lliure

 

Fotos: Alba Montañez

 

 

 

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org