CRA’P resident maig a octubre 2017 – abril a juny 2018

SAUNTERER

” (…) porque cada caminata es una especie de cruzada que algún ermitaño predica en nuestro interior para que nos pongamos en marcha y reconquistemos de las manos de los infieles esta Tierra santa”.

Caminar. Henry David Thoreau

Saunterer és una performance basada en el caminar com a acte de resistència, en la filosofia de Santiago López Petit i en els Pressentiments d’Espai en Blanc. Un gest radical d’algú que vol fer del seu voler viure un desafiament col·lectiu. D’algú que vol alliberar-se del que la realitat l’obliga a èsser, que vol deixar de ser la marca en la què ens hem convertit. Obrir forats per poder respirar, encendre focs a la nit. En el més profund de la nostra desesperació hi ha una alegria que ens crida.

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística:

Idea: Marc Rodrigo

Creació: Marc Rodrigo amb la col-laboració de María Stoyanova

Interpretació: Marc Rodrigo

Direcció: María Stoyanova

Fotografía: Natalía Lucía

Duració: 75 minuts aproximàdament

Suport a la Creació: Cra’p (Pràctiques de Creació i Recerca Artística), Fundació La Plana, G.R.U.A ( Grup de Recerca d’Universos Artístics), Festival Escena Poblenou, Cal Gras i Ajuntament del Masnou

Agraïments: Santiago López Petit i Diana Gadish

 

Ameno, alter ego de Marc Rodrigo Gutiérrez, és el fundador, president, secretari , tresorer i únic integrant de COLECTIVO AMENO. Després de voler ser futbolista i cantant de rock , Marc va estudiar filosofía i aquesta intensa  experiència li va portar a voler convertir-se en pallasso. Va començar al món del clown improvitsant al carrer i al cap d’un temps va formar la seva primera companyia.

Entre d’altres s’ha format amb Christophe Tellier, Fanny Giraud, Miner Montell,  Joan Estrader, Gorka Ganso, Gabriel Chamé, Antón Valén, etc… Al 2011 va crear el seu propi col-lectiu i des de llavors ha anat combinant la seva filosofia d’estar per casa amb l’humor. Ha creat diversos números curts, l’espectacle de sala Filosofia Amena, ha format part del grup d’Imbecil-litat de Pep Vila i de la companyia de clown Zinc Co.

Actualment col-labora amb Diana Gadish, fent la música del seu últim espectacle de carrer, Handle with Care i amb el poeta Danilo Facelli.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org