CRA’P resident octubre a desembre 2014 – 2015 – 2016

ENTRE EL DESFER I EL FER

Entre el desfer i el fer  és una investigació que planteja situar el cos en un estat de quietut a través de la respiració, del deixar anar, del buidar, del deixar-se caure, del deixar que es produeixi un desfer per fer en conexió contínua amb la font d’impulsos cap al moviment, la veu, el cant i el lloc en la paraula. El cos, des del seu propi estar, obre el diàleg amb la voluntat d’acció i esdevé espai per la relació i l’aconteixement.

Sigrid Kollmannsperger: Actriu-performer i creadora plàstica, diplomada en Arquitectura Tècnica i a l’Escola de l’Actor Réplika. Des de fa més de quinze anys es forma en diverses tècniques físiques actorals, de moviment, dansa, cant i art marcial. Ha estat membre de diverses companyies teatrals i associacions culturals i desenvolupa el seu procés propi i col·lectiu, cap al fet relacional i la trobada, a través de laboratoris i pràctiques d’investigació i creació artística des del cos.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org