CRA’P residents 2011

COS_S

Investigació en procés sobre la cosificació del cos

Podem deshumanitzar la persona fins a convertir-la en un ens impersonal?
Reduir el cos a l’estat de “cosa”?
La impossibilitat de deshumanitzar-nos.
Un cos fet de carn, ossos, pell… matèria que ofereix un punt de partida des d’on plantejar-nos la cosificació.
Un cos-matèria, un cos-cosa que es relaciona amb altres cossos (cossos-matèria, cossos-cosa) des de la fisicalitat que ofereix la consistència de la carn, el pes dels ossos o la textura de la pell i alhora ens obre el joc de les manipulacions inter i intrapersonals.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto de Marina Raurell

Judit Martín i López (Barcelona i Vallès Oriental) es dedica a la creació i la recerca del moviment. Formada a Barcelona, València i SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance, Àustria). Basa el seu treball en les tècniques Release, Klein, Axis Syllabus, Contact Improvisation i tècniques d’improvisació, composició i composició instantània.

Laida Azkona Goñi (Pamplona) és ballarina i creadora. Acabà la seva formació a SEAD, Trisha Brown Company Studio i Movement Research (New York). Es dedica a la creació en torn a les artes del moviment, és cofundadora de Hierba Roja Danza i ha col·laborat com a performer amb diverses companyies dins i fora de Catalunya.

Oihana Altube Lorea (Irún i Barcelona) és ballarina i Dansa-Moviment Terapeuta. Formada en dansa clàssica a Irún i Madrid (amb Carmen Roche), i en dansa contemporània a SEAD (Àustria) i Barcelona. Col·labora amb Carmelo Salazar com a ballarina en les seves investigacions.

Aquest projecte ha estat en residència a La Caldera – residències 2011

Vídeo Caldera Residències 2011

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org