CRA’P residents juny 2016

TREBALL VOCAL PER PERFORMERS INTERDISCIPLINÀRIES

Una trobada entre tres investigadores-performers: Charlotte Slater, Ilona Munoz Rizzo i Johanne Lange (totes graduades en el Màster Ensemble Theatre al College Rose Bruford 2015).

Som performers sonores i investigadores, i compartim un interès apassionat per la connexió veu / cos i la manera de desenvolupar pràctiques sonores útils per al performer d’un grup interdisciplinari. Per aquesta trobada exploratòria, cada investigadora aportarà la seva pròpia recerca i experiència. La qual cosa inclou perspectives antropològiques sobre el desenvolupament del cant, el treball sobre cants tradicionals, improvisacions vocals, cançons en forma d’acció dramàtica i treball sobre la respiració del cos. A mesura que aconseguim ser més conscients de les nostres pròpies pràctiques individuals, intentarem també intercanviar, integrar i començar a articular marcs significatius i pedagògics per ensenyar el treball vocal.

ANTÍDOTS AL TEMOR DE LA MORT/UNA RESPONSABILITAT IMPRESSIONANT

Estrelles, girant, forats negres i càncer …

Aquest projecte és una exploració dels treballs de l’astrònoma i poeta Rebecca Elson, que va morir als 39 anys d’un càncer. Una científica, que va caminar sobre el fil del desconegut i va arribar a la poesia per expressar una imatge completa del seu coneixement de l’univers i la seva pròpia humanitat.

El seu treball és una micro i macro investigació còsmica, científic-poètica de les forces invisibles i misterioses que dominen l’univers (conegudes com a matèria fosca i energia fosca), així com la igualment misteriosa aparició del càncer – cèl·lules agressives atacant a les sanes – en el cos humà.

En aquesta primera setmana de recerca treballarem sobre la fisicalitat, el moviment, exploracions sonores i maneres de girar, a més d’explorar els temes relacionats amb el seu treball científic i els seus poemes.

black hole 5

 

 

 

 

 

 

Charlotte Slater (Gran Bretanya): Performer física, instructora de tallers i creadora de teatre que actualment resideix a Londres. La seva formació ha tingut com a eix la pràctica basada en la tradició del Teatre Laboratori de Grotowski a Polònia. El seu treball es basa en la narració d’històries a partir del cos, els cants populars en espectacles i en pràctiques de grup. Actualment és membre del teatre Seemia l’últim projecte del qual, Evros, sorgeix com a reacció a la crisi de refugiats.

És una apassionada del cant en grup i està desenvolupant la seva pròpia pràctica a partir d’estudis antropològics sobre els cants de l’home primitiu; Com podem ser lliures utilitzant la nostra pròpia veu i com podem unir-nos col·lectivament per banyar-nos mútuament de so?

Johanne Baadsgaard Lange (Dinamarca)Va estudiar teatre físic i creació teatral a la London International School of Performing Arts. Recentment ha acabat el Màster del programa Ensemble Theatre del Rose Bruford College en associació amb l’Escola d’Actuació Bral (Teatr Pieśń Kozła). És cantant, creadora de teatre, professora i estudiant de diferents pràctiques escèniques. El que més li interessa i apassiona és l’art corporitzat / sonor.renbtes em?.teatro Seemia cuyo side en Londres.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org