CRA’P tallers 2016

Dissabte 25 i diumenge 26 de juny de 10h a 14h

El Mètode Feldenkrais® millora l’auto-consciència de les persones. A través d’una sèrie de moviments suaus, s’incrementa gradualment el rang de moviment i la facilitat de moure’s. Així es desenvolupa més flexibilitat, força i coordinació del sistema neuromuscular i esquelet. Tensions del cos que inhibeixen el moviment es deixen anar i en conseqüència el moviment és més còmode i fluid.

Feldenkrais® és un mètode excel·lent per enfocar-se en les necessitats particulars de cadascú i crear habilitats per al benestar  a llarg termini. Tasques senzilles com seure, agafar i caminar, i activitats complexes com jugar un esport, ballar, etc es tornen més fàcils.

No és un necessari tenir experiència prèvia. Al taller, cada persona es mou al seu propi pas i tothom pot millorar.

Impartit per Kata Cots

DSC_6326_comp

 

 

 

 

 

 

Kata Cots és investigadora en pràctiques escèniques i de la dansa, ballarina i professora de dansa contemporània. És de nacionalitat nord-americana i espanyola. Ha actuat i ensenyat a Espanya, Regne Unit, Estats Units, Índia i Mèxic. Actualment viu a Tijuana, Mèxic, una ciutat a la frontera amb Estats Units, on ha col·laborat amb diferents companyies i artistes durant els últims 6 anys. És professora certificada de Mètode Feldenkrais® en educació somàtica pel The Feldenkrais Guild® of North America. Es gradua al Sarah Lawrence College de Nova York on estudia dansa i antropologia política i cultural. La seva peça més recent “Güera” (que significa dona blanca i actractiva a Mèxic) va ser creada durant una residència artística a Tijuana, amb la companyia de dansa Péndulo Cero i Toni Cots.

Inscripcionsinfo@cra-p.org
Preu: 55€ / 45€ col·laboradors i associats de Cra’p
Pots fer-te col·laborador de Cra’p a partir de 5€ al mes i gaudir de descomptes en totes les activitats.
 
Més informació: Taller Kata Cots
 
DSC02412_compDSC02419_compDSC02428_comp
 
 
 
 
 
 
 
Fotos: CRA’P
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org