CRA’P col·laboracions 2016

Dimecres 15 de juny a les 20h 
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Soft Associations – Asociaciones sobre la blan(dura)” un espectacle de dansa en procés de creació de i amb Kata Cots i Liv Fauver (Mèxic/Estats Units)

A ‘Asociaciones sobre la blan(dura)’ busquem examinar i reconèixer el que hi ha de tou en la carn i en la persona.  Malgrat que l’estètica de lo tou no està normalment associada amb la dansa contemporània formal, nosaltres busquem desvetllar quina és l’economia dels nostres cossos de ballarines a través de lo tou. Utilitzem els nostres cossos com a miralls per subvertir les nostres expectatives i les del públic, amb la finalitat de revelar les restriccions que conformen la nostra experiència de la dansa contemporània.

DSC02116_comp

 

 

 

 

 

 

Kata Cots i Liv Fauver inicien aquesta col·laboració arran d’una necessitat de fer vincles internacionals i obrir un espai que qüestiona les normes culturals de la dansa contemporània en diferents països.

Liv Fauver, ballarina i coreògrafa, actualment viu a Seattle, WA, EEUU. Es llicencia en dansa i química a l’Smith College de Massachusetts. Al 2014, és artista resident de la companyia mexicana de dansa contemporània Delfos. Ha ballat amb Tinydance Project i Melder Dance, i a les obres d’Adam Barruch, Paul Matteson, Monica Bill Barnes, Andrea Miller i Zoe Scofield. Presenta la seva peça “(w)here” a l’Escola Professional de Dansa a Mazatlán, al Festival José Limón i al Festival Danza al Borde a Tijuana, Mèxic, i a Velocity Dance Center a EEUU.

Kata Cots és investigadora en pràctiques escèniques i de la dansa, ballarina i professora de dansa contemporània. És de nacionalitat nord-americana i espanyola. Ha actuat i ensenyat a Espanya, Regne Unit, Estats Units, Índia i Mèxic. Actualment viu a Tijuana, Mèxic, una ciutat a la frontera amb Estats Units, on ha col·laborat amb diferents companyies i artistes durant els últims 6 anys. És professora certificada de Mètode Feldenkrais® en educació somàtica pel The Feldenkrais Guild® of North America. Es gradua al Sarah Lawrence College de Nova York on estudia dansa i antropologia política i cultural. La seva peça més recent “Güera” (que significa dona blanca i actractiva a Mèxic) va ser creada durant una residència artística a Tijuana, amb la companyia de dansa Péndulo Cero i Toni Cots.

Entrada lliure. Places limitades.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del programa de residències de CRA’P i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org