CRA’P resident 2016 – 2017

HANDLE WITH CARE

Handle with care és un espectacle de carrer on cerco una forma d’estar en què el cos, en comptes d’imposar-se en l’espai i als diferents sorolls que hi poden haver al carrer, hi està des de la fragilitat, movent-se entre la visibilitat i la invisibilitat. Amb un llenguatge visual suggerent i comunicant-me amb el públic a través del joc i amb moments d’interacció, presento un ésser que es relaciona amb un indret determinat des dels elements més bàsics: els objectes i les persones que l’envolten, la terra i el cel.

La peça sencera s’estrenarà a Fira Tàrrega 2016 i forma part del programa de suport a la creació del festival Escena Poblenou i dels laboratoris de creació de Fira Tàrrega conjuntament amb el Graner.

DianaGadish07_comp

 

 

 

 

 

 

Diana Gadish: Després de graduar-se en estudis superiors de coreografia a SNDO (School for New Dance Development), Amsterdam, i treballar com a intèrpret en projectes de dansa contemporània i performance en diversos països europeus. El 2008 entra en contacte amb el món del clown, sent membre regular de Cabaret Cabrón (dirigit per Jango Edwards). Des del 2009 està actuant amb les seves creacions: Genesis Joplin, Lucy Live, Marathon (creació col·lectiva de la companyia Zinc Co.) i sketchs d’humor. Actualment també fa col·laboracions puntuals amb altres artistes, treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas i imparteix classes de dansa i treball de cos al Col·legi de Teatre i Escuela Laboratorio.

Més informació a: www.dianagadish.com

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org