CRA’P col·laboracions 2016

Dissabte 30 d’abril d’11h a 12:30

Taller per contactar amb el cos i la creativitat a través de la dansa-moviment, la música, el joc lliure i l’expressió plàstica. A través de diversos exercicis i jocs els nens i nenes van prenent consciència i desenvolupant la seva part creativa. Es proposa un espai on sentir-se segur/a i lliure d’opinió i acció, afavorint l’autonomia del nen/a tant pel cos com pel mental.
Per infants de 5 a 12 anys.

Impartit per: Tierracorazón (Lilah Arsuaga i Javier Fernández)

IMG_6371_N_comp

 

 

 

 

 

 

Lilah Arsuaga Méndez. Bilbao 1976. Llicenciada en Art Dramàtic i Belles Arts (Bilbao) i Art Teràpia (Madrid). Treballa des de fa més de 20 anys des de la faceta artística en temes relacionats amb educació, tallers per persones en diferents riscos d’exclusió social i en escoles d’educació viva (últims 10 anys)

Javier Fernández Caracena. Miranda de Ebro 1972. Diplomat en Shiatsu “Escola Japonesa de Shiatsu” (Barcelona). Actualment formant-se i experimentant en diverses disciplines; permacultura (Institut de Permacultura Montsant), fusteria silvestre (Slow Fusta), “Segni Mossi”, contact-improvisació.

Inscripcions:  info@cra-p.org 
Preu: 12€ (10€ col·laboradors de Cra’p)
Pots fer-te col·laborador de Cra’p a partir de 5€ al mes i gaudir de descomptes en totes les activitats.
 
Aquesta activitat és fruït de la col·laboració de CRA’P al programa de celebració del Dia Internacional de la Dansa de l’Ajuntament de Mollet del Vallès
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org