CRA’P resident gener a març – juliol – agost 2016

HAVE A NICE TRIP

Have a Nice Trip és un solo que explora la idea del renaixement (rebirth), la concepció i naturalesa del cicle de la vida.

El solo pren com a punt de partida una peça curta que Núria Guiu va crear el 2009 dins el marc de tallers oberts (Try in House I) a la companyia Carte Blanche Dance Company (Noruega). Treballa físicament en el despreniment i alliberament de la forma, del cos, amb imatges amorfes que construeixen i deconstrueixen l’aparença externa.

haveanicetrip

 

 

 

 

Núria Guiu Sagarra comença a fer dansa clàssica a Mollet del Vallès als 7 anys a l’escola Marta Pons. Al 2001 descobreix el mon de la dansa contemporània gràcies a Lucía Sanchez Salinas i gràcies a l’espai La Serradora a Mollet. Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part de la companyia jove IT Dansa. Treballa amb diverses companyies com: Batsheva Dance Company, Carte Blanche (Companyia Naciaonal de Dansa Contemporània de Noruega) i La Veronal. Darrerament ha treballat com assistent de coreografìa del coreògraf alemany Arco Renz.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org