CRA’P tallers 2015-2016

D’octubre a juny

Dijous de 9:30 a 11h

El Kalarippayattu és l’art marcial oriental més antic que es coneix i prové de la regió de Kerala, al sud de la Índia. El seu ric i complet entrenament físic ha influenciat moltes de les formes d’art clàssiques i folklòriques d’aquesta regió.

El terme Kalarippayattu es deriva de la combinació de dues paraules: ‘Kalari’ que significa el lloc d’entrenament i ‘payattu’, la pràctica, que consisteix en un seguit d’exercicis que cultiven beneficis mentals, físics i espirituals. La pràctica continuada del Kalarippayattu obre un estat de consciència sobre el fet d’estar en l’acció.

Impartit per Esther Freixa

Kalari_comp

 

 

 

 

 

 

 

Esther Freixa és performer, creadora escènica i actriu, llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. S’inicia en la pràctica del ioga al 2004. Des del 2005 al 2013 practica regularment a l’Escola de Ioga Jaume Grau on també segueix les classes de cant vèdic, meditació i estudi del text Yoga-Sûtra de Patañjali. Des del 2012 viatja regularment a l’Índia on apren l’art marcial del Kalarippayattu amb Hindustan Kalari Sangam. Actualment compagina totes aquestes pràctiques amb la recerca i creació escènica. Els seus treballs artístics s’han presentat a diferents països arreu del món. És membre fundadora de l’associació CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística a Mollet del Vallès.

Inscripcionsinfo@cra-p.org
Preu: 30€ mes / 23€ col·laboradors i associats de Cra’p
Pots fer-te col·laborador de Cra’p a partir de 5€ al mes i gaudir de descomptes en totes les activitats.
 
Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.

Més informació: Taller Esther Freixa Kalari

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org