CRA’P tallers 2015

Dissabte 17 i diumenge 18 d’octubre de 10h a 14h

Proposo partir del projecte d’investigació i creació “air-condition”, que estic duent a terme juntament amb l’artista Iñaki Álvarez. Compartir aquesta investigació, obrint un espai de diàleg i de reflexió amb els participants.

“Air-condition” vol explorar el potencial de l’aire. Fer explícit l’aire. Creant situacions i atmosferes on l’aire pugui ser també “protagonista/performer”.

Així doncs, es proposaran diverses exploracions sobre la condició aèria a través del cos i la seva relació amb l’entorn.

Hi pot participar tota persona interessada, sigui quin sigui el seu àmbit de treball i experiència

Impartit per Carme Torrent

borroso

 

 

 

 

 

Carme Torrent estudia arquitectura a la universitat de Barcelona. Paral·lelament desenvolupa el seu treball en l’àmbit de la dansa, implicada en processos d’aprenentatge, investigació i creació. Ha col·laborat, amb més intensitat, amb els coreògrafs: Min Tanaka, Carmelo Salazar i Xavier Le Roy.

Part important del seu treball s’inscriu en l’exploració del potencial dels llocs i del context com a dispositius coreogràfics. Generant situacions que posen sota sospita la distinció entre obra i context.

Inscripcionsinfo@cra-p.org
Preu: 45€ / 35€ col·laboradors i associats de Cra’p
Pots fer-te col·laborador de Cra’p a partir de 5€ al mes i gaudir de descomptes en totes les activitats.
 
Més informació: Taller Carme Torrent
CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org