CRA’P col·laboracions 2015

Divendres 19 de juny a les 20h 
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Esther Williams no quiere nadar más” un espectacle de la Cia de Dansa Teatro Xirê amb Andrea Elias (Brasil)

“Esther Williams no quiere nadar más” tracta de la negació de la potència individual per generar un espai de trobada, d’atenció i cura per i amb l’altre. L’espectacle, que és un híbrid entre dansa, teatre i performance, pretén crear una metàfora de la figura d’Esther Williams a partir d’un fragment de la seva història per presentar l’experiència física d’un cos que per desig o per necessitat investiga altres potències de sí en la possibilitat del “no”.

Espectacle en castellà.

EstherWilliams_MauricioMaia_comp

 

 

 

 

 

 

 

 

Fitxa artística:

Investigació i creació: Andrea Elias, Norberto Presta i Paulo Marques

Performance i coreografia: Andrea Elias

Direcció i dramatúrgia: Norberto Presta

Vestuari: Renata Lamenza

Realització: Teatro Xirê

Producció: Trânsito Produções Culturais

Cia de Dança Teatro Xirê és una companyia de dansa-teatre creada el 2003 per l’actriu, ballarina i coreògrafa Andrea Elias. Les seves primeres produccions són espectacles de dansa-teatre per a nens. Una de les principals motivacions de la companyia és la relació amb el públic a través del cos en acció de l’actor – ballarí. El grup treballa a partir de temes que considera necessari afrontar, entenent així la seva manera d’accionar com a eina política i social. La companyia es dedica activament a la democratització de l’accés a la dansa contemporània i ja ha presentat els seus espectacles en diverses ciutats de Brasil, Amèrica Llatina, Europa i Àsia. Després dels espectacles per a nens “Ciranda” (2003), “Cuando sea grande quiero ser…” (2007) i “Entrelace” (2011), “Esther Williams no quiere nadar más” (2012) és la primera producció adreçada al públic adult.

Activitat gratuïta. Places limitades.

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del programa de residències de CRA’P i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org