CRA’P col·laboracions 2015

Dijous 30 d’abril a les 21h 
Teatre Can Gomà – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “Portal” una proposta escènica de dansa i música de Núria Guiu

Portal va ser estrenada a Noruega l’octubre 2014 dins el festival internacional de dansa Oktoberdans. Al Teatre de Can Gomà, la coreògrafa molletana Núria Guiu amb la col·laboració del músic i creador de vídeo norueg Gisle Martens, compartiran amb el públic el seu procés de creació.

En ciència ficció, un portal és una porta a un altre món del passat, present, futur, o a una consciència expandida. Portal és també un punt d’entrada (‘porta cibernètica’) a Internet. Els nous mitjans de comunicació estan canviant la nostra relació entre el cos i la ment, i com a conseqüència, la nostra percepció del temps i l’espai. La peça reflexiona al voltant del terme Digiphrenia, sobre com la tecnologia ens permet existir en més d’un lloc – i amb diferents jos – al mateix temps.

Captura de pantalla 2014-11-10 a las 10.58.10

 

 

 

 

 

Fitxa artística:

Coreografia: Núria Guiu Sagarra

Música i vídeo: Gisle Martens Meyer

Il·luminació: Jordi Baldó

Co-producció: BIT Teatergarasjen, Fond For Lyd og Bilde, Bergen Kommune (Noruega)

Col·laboració: Cra’p (Mollet del Vallès), Graner de Barcelona, Estruch de Sabadell, Espaço do Tempo (Portugal)

 

Núria Guiu i Gisle Martens es conèixen al 2012 a Tryangle (Performing Arts Research Laboratories, Tanzhaus NRW, Düseldorf) i fan la seva primera col·laboració per a la creació de La Muda, un espectacle de dansa encarregat per Carte Blanche Dance Company (companyia Nacional de Dansa de Noruega) que es va estrenar a l’Òpera d’Oslo el gener de 2012.

 

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del programa de residències de CRA’P i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org