CRA’P tallers 2015

4 dijous: del 7 al 28 de maig de 19:30 a 21:30

Ens movem constantment de manera activa o passiva, voluntària o involuntària. Quan ens estirem al llit per reposar, el cos segueix movent-se, respirant, bategant, circulant. El món segueix girant. Podem moure’ns i descansar al mateix temps? Podem estar en repòs i ballar al mateix temps?

Durant quatre sessions de 2 hores es farà un apropament al moviment i a l’escolta del cos partint del repòs, experimentant la relació que tenim amb el nostre instrument. Cada persona –tingui l’experiència que tingui– es podrà submergir en el moviment, respectant i connectant amb la part més íntima de si mateixa i realitzant una breu partitura amb el cos. S’acabarà creant una dansa pròpia al final de les sessions.

Si esperem sentir, si esperem que d’aquest sentir aparegui una necessitat, un impuls, un desig o un nus, què succeeix? Què apareix? Quin moviment? Parar un moment, escoltar i moure’s. 

Impartit per Mireia Chalamanch

0E9W0616_comp0E9W0540_comp

 

 

 

 

Fotografia: Rafael Jover

Mireia Chalamanch Amat: directora escènica, performer, actriu i docent.

Llicenciada en art dramàtic, ha dirigit i actuat en teatre d’autor, ha produït creacions pròpies i ha creat peces amb contingut científic i de caràcter literari. El seu recorregut artístic es caracteritza per una recerca poètica del cos i de la paraula que s’ha anat expressant en diversos àmbits. Al mateix temps realitza projectes de participació i creació, enfocats a temes actuals, i imparteix cursos entorn de la comunicació oral i de la relació amb el propi cos.

El 2007 comença a desenvolupar el seu propi llenguatge artístic, apropant-se al terreny performatiu i a l’art del moviment. Inicia el procés de recerca “Pell endins”, amb diverses residències, principalment a La Caldera (Centre de Creació de Dansa i Arts Escèniques Contemporànies, a Barcelona). Després treballa amb xguix (artista sonor), fent el procés de recerca i creació “(in)permanència”. Organitza el 1r Fòrum de les Experiències (percepció interna del propi cos) (2009) i el 2n Fòrum de les Experiències (El temps en el cos) (2010), a La Caldera. El 2012 inicia el projecte de recerca i creació “Coll a lloc”, amb residència a Cra’p (Pràctiques de Creació i Recerca Artística) i amb l’acompanyament de Toni Cots.

Preu: 50 eur 
Inscripcionsinfo@cra-p.org
Tots els col·laboradors de Cra’p tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.
 

Més informació: Taller Mireia Chalamanch

DSC00009_comp_retDSC00014_comp_retDSC00034_comp_ret

 

 

 

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org