CRA’P resident novembre 2011 a gener 2012

DINS LA BOMBOLLA

Després d’haver-me especialitzat com a acròbata malabarista a l’escola de circ Rogelio Rivel, estic buscant nous moviments. El meu objectiu d’aquesta residència és barrejar moviments estilitzats, amb objectes, fugint de l’esclavatge que suposa estar manipulant un objecte. La idea bàsica és que el moviment doni lloc a un llançament o una manipulació determinada, i no a l’invers. Al principi d’especialitzar-me com a malabarista em trobava lligat a l’element de manera que era aquest el que m’obligava a fer els moviments. Ara busco que el meu moviment provoqui un efecte sobre l’objecte. Per altre banda, treballo el moviment acrobàtic com part de la meva dansa i/o expressió corporal.

 

 

 

 

 

 

Carlos Paco Pitarch: inicio la meva experiència a Mollet durant un curs regular de circ a Can Pantiquet conjuntament amb formació en dansa, a l’espai La Serradora. Interessat per les arts del circ faig cursos intensius a l’escola Rogelio Rivel. Als 20 anys em matriculo en Ciències de l’activitat física i de l’esport. Però no es fins fa dos anys que faig el curs biennal de l’escola Rogelio Rivel especialitzat en malabarista acròbata, amb formacions intensives per França al Centre du arts du cirque Le Lido.

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org