CRA’P resident octubre – novembre 2011 – març a maig 2012

PAISATGE INTERN

Paisatge Intern fa referència a tot aquell món que forma part de nosaltres, però que només s’expressa mitjançant els somnis. Amb la intenció d’establir una relació preferent amb tot aquest univers ocult, he plantejat unes sessions de treball que ocupen tota la nit, des de que la llum del dia se’n va fins que torna a aparèixer al matí del dia següent. Tota la nit per fer florir aquells mecanismes sensibles que només apareixen si els hi dediquem un temps suficientment llarg d’observació. En aquest somiar despert espero trobar noves vies d’aproximació als somnis i l’imaginari per aconseguir traslladar aquestes novetats a un terreny físic i vivencial.

 

 

 

 

 

 

Jordi Mas Balado: em considero ballarí, investigador i pensador, compromès amb opcions de vida que congrega’n aspectes relacionats amb la salut, l’acció comunitària, l’art i  la creació. Preferentment influenciat pel “Body Weather Laboratory”, des de l’any 2ooo formo part de creacions coreogràfiques conjuntes en sales de teatre i espais exteriors urbans, participant com intèrpret en diverses companyies de dansa.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org