CRA’P tallers 2014-2015

D’octubre a juny:

Dilluns de 17:15h a 18:15h per infants fins a 6 anys
Dilluns de 18:30 a 19:30 per infants a partir de 7 anys

 

Aquest taller proposa als infants trobar-se amb el seu cos a través del joc, el moviment i la dansa. Conèixer el propi cos i les diverses possibilitats que el moviment en joc ens dóna per establir un espai de confiança on cadascú pugui explorar la seva creativitat i compartir-la amb els altres.

Impartit per Esther Freixa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Esther Freixa i Ràfols és performer, creadora escènica i actriu llicenciada en art dramàtic per l’ Institut del Teatre de Barcelona. Treballa com a intèrpret amb diferents artistes i companyies. Alhora busca línies pedagògiques que permetin la transmissió del coneixement sobre el propi cos i el fet creatiu impartint classe, tallers i cursos. Es membre fundadora de CRA’P, pràctiques de creació i recerca artística.

 


Preu: 75  euros al trimestre / 30 euros al mes

Inscripcions: info@cra-p.org

Tots els col.laboradors de Cra’p tenen un descompte mínim del 10% en totes les activitats.
 
Si estàs interessat però no et va bé el dia escriu-nos, tenim l’opció d’obrir un altre grup.

Més informació: Taller Moviment i joc creatiu

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org