CRA’P col·laboracions 2014

Dijous 3 de juliol a les 19:30
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “APRENENTATGES COL·LECTIUS: imaginaris femenins en revolta”. Diàleg entre Montse Romaní i l’artista visual Raquel Friera.

L’any 2011, Raquel Friera va produïr una instal·lació sonora, que es va poder escoltar en diferents indrets de l’espai públic de Istanbul, en la que diverses veus femenines reclamaven una major presència de les dones turques en l’esfera pública. L’any 2013, l’artista reprén l’experiència al Prat de Llobregat en col·laboració amb una trentena de dones de diversa procedència i estatus socio-econòmic. El títol Space of Possibles, que dóna nom a les dues experiències esmentades, ens servirà com a punt de partida per repensar les relacions entre ciutadania i espai públic en les actuals condicions de globalització capitalista.

Montse Romaní és investigadora i productora cultural, resident a Barcelona. La seva tasca professional creua la investigació artística amb la docència, la programació audiovisual i l’anàlisi de la política cultural. Actualment cursa estudis en el programa de doctorat Arts i Educació de la Universitat de Barcelona. És membre actiu de dos grups de recerca: Subtramas.Plataforma d’investigació i co- aprenentatge sobre les pràctiques col.laboratives de producció audiovisual i SUB, la societat U de Barcelona, amb el qual ha dirigit el documental: “MACBA: La dreta, l’esquerra i els rics”. http://subtramas.museoreinasofia.es

 

Activitat gratuïta

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del Seminari Internacional ARTWORKS & LANDMARKS i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

 

 

 

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org