CRA’P col·laboracions 2014

Dijous 26 de juny a les 19:30
Centre Cultural La Marineta – Mollet del Vallès

CRA’P presenta “CINEMES DE L’AFGANISTAN: relats de gènere i societat”. Conferència a càrrec de Montse Romaní dins el cicle ‘Visual Marineta’.

Sovint Occident reprodueix imaginaris socials negatius sobre l’Afganistan, i pel que fa a les dones, victimitza especialment les diferents realitats i situacions que viuen. En oposició a aquesta percepció construïda reflexionarem sobre el paper del cinema com a medi per reivindicar el paper públic i polític de la dona a l’Afganistan, tenint present que la dona afgana es posa darrera la càmera per primer cop a partir del 2001.

Montse Romaní és investigadora i productora cultural, resident a Barcelona. La seva tasca professional creua la investigació artística amb la docència, la programació audiovisual i l’anàlisi de la política cultural. Actualment cursa estudis en el programa de doctorat Arts i Educació de la Universitat de Barcelona. És membre actiu de dos grups de recerca: Subtramas.Plataforma d’investigació i co- aprenentatge sobre les pràctiques col.laboratives de producció audiovisual i SUB, la societat U de Barcelona, amb el qual ha dirigit el documental: “MACBA: La dreta, l’esquerra i els rics”. http://subtramas.museoreinasofia.es

 

Activitat gratuïta

Aquesta activitat és fruït de la col·laboració del Seminari Internacional ARTWORKS & LANDMARKS i l’Ajuntament de Mollet del Vallès

 

 

 

Fotos: CRA’P

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org