CRA’P resident abril – maig 2014

PORTAL

En la ciència ficció, un portal és una porta a un altre món del passat, present, futur, o cap a una consciència expandida. Portal és també un punt d’entrada (‘cyber porta’) a Internet a un lloc específic.

Portal explora al voltant del tema Digiphrenia, terme presentat per Douglas Rushkoff al seu llibre anomenat Present Shock. Aquest terme reflexiona sobre com la tecnologia ens permet existir en més d’un lloc – i “jo” – al mateix temps. L’alienació entre el cos i la ment, la percepció del temps i l’espai, l’absència de presència, són altres conceptes que investiguem al voltant del tema de Digiphrenia.

Estem vivint la nostra vida o estem fent veure que vivim?

Núria Guiu Sagarra comença a fer dansa clàssica a Mollet del Vallès als 7 anys a l’escola Marta Pons. Al 2001 descobreix el mon de la dansa contemporània gràcies a Lucía Sanchez Salinas i gràcies a l’espai La Serradora a Mollet. Es gradua a l’Institut del Teatre de Barcelona i forma part de la companyia jove IT Dansa. Treballa amb diverses companyies com: Batsheva Dance Company, Carte Blanche (Companyia Naciaonal de Dansa Contemporània de Noruega) i La Veronal. Darrerament ha treballat com asistent de coreografìa del coreògraf alemany Arco Renz.

 

CRA'P - pràctiques de creació i recerca artística | Anselm Clavé 67, 3r | 08100 Mollet del Vallès | info@cra-p.org